Brezskrben nasmeh

You are here

Študije so pokazale, da je prvi stik z neznancem oz. neznanko pogled v oči in v predel ust, na podlagi česar si ustvarimo vtis o sogovorniku ter o njem oz. njej gojimo simpatije ali antipatije.
Usta nam ne služijo zgolj za prehranjevanje in dihanje, to je tudi organ za komunikacijo in tako nase privlači poglede drugih ljudi. Zato ni presenetljivo, da so bili lepi zobje že v antičnih časih "vizitka" za privlačno in urejeno telo. Ugotovitve iz preteklih časov kažejo, da so že takrat ljudje vlagali veliko truda in tehničnega znanja v izboljšanje estetike ust.
Bleščeče beli, ravni zobje so privlačni in izražajo vitalnost in zdravje. Nenazadnje pa privlačen nasmeh pozitivno vpliva tudi na samozavest. Kdor ima lepe zobe, se raje nasmehne in pogosteje od tistega, ki si želi skriti svoje neprivlačne zobe. Neestetski, krivi ali obarvani zobje lahko okrnijo sporazumevanje ali povzročijo težave pri stikih z osebami.
Pacient v današnjih časih od svojega zobozdravnika ne pričakuje le funkcionalno brezhibnih rezultatov zdravljenja, ampak pogosto tudi izboljšanje svojega videza.

Za izboljšanje videza zob in brezskrben nasmeh so pri nas na voljo naslednje metode:

Beljenje zob

Beljenje zob je priljubljeno in cenovno ugodno kozmetično zdravljenje, ki lahko veliko pripomore k vašemu nasmehu. Poslovite se od obarvanih, nesvetlečih zob in pozdravite lep, svetel in bleščeč nov nasmeh.
Slabe navade, kot sta kajenje in slaba ustna higiena, lahko vplivajo na vaše zobe, tudi določena hrana in pijača bodo le še poslabšali težave. Na žalost se naši zobje naravno razkrajajo, zato se včasih počutimo, kot da bijemo bitko, v kateri ne moremo zmagati.

Profesionalno beljenje zob lahko poskrbi za varne in impresivne rezultate, s tem ko nežno odstrani površinske in tudi bolj trdovratne madeže, ki so se nabrali pod sklenino. Delo poteka s posebnim belilnim gelom, ki ustvarja kemično reakcijo z raztapljanjem madežev, ta pa obnovi naravno belino zob. Več...

Estetske zobne luske

Estetske luske so iz tankega sloja keramike, ki se prilega vašemu naravnemu zobu in prikrije pomanjkljivosti, kot so obarvanost in krivi zobje. Uporabljajo se lahko pri odpravljanju številnih težav - odlične rezultate lahko vidimo že v zelo kratkem času. Najbolj so primerne pri težavah, povezanih z videzom zob, na primer pri močni obarvanosti ali krivo zraslih zobeh.
Včasih za doseganje najboljših rezultatov svetujemo izdelavo zobnih lusk v povezavi z drugimi posegi, kot so beljenje zob ali nevidni zobni aparat. Več...

Inman Aligner

Inman Aligner je odlična rešitev za nagnetene, krive ali štrleče sprednje zobe. Njegova patentirana lastnost je nežno in učinkovito premikanje zob v 6 do 18 tednih, rezultat tega pa lepši in bolj samozavesten nasmeh.
Deluje z nežnim premikanjem zob na pravo mesto. Večina zobnega aparata je skrita za vašimi zobmi, med uporabo je viden le prozorni lok. Terapija je velikokrat kratka, tako da je postopek zaključen, še preden se nanj dobro navadite! 
Inman Aligner je lahko samostojna ortodontska terapija, vendar se velikokrat uporablja kot predpriprava za drugo terapijo. Zobe lahko na primer poravnamo z Inman alignerjem, potem s pomočjo lusk dodamo piko na I. Več...

Nevidni zobni aparat

Fiksni nosilci in žice so preteklost. Namesto tega uporablja zobni aparat Clear smile aligner folije, ki postopoma in nežno premikajo zobe v želeni položaj. Takšen zobni aparat je povsem neviden, zato se ga sploh ne opazi, niti pri pogledu od blizu. Več...

 

Bonding

Bonding na zobeh je neverjetno preprosto zdravljenje, ki lahko spremeni vaš nasmeh. Z uporabo materialov, ki popolnoma posnemajo lastnosti zobne sklenine in dentina, lahko izboljšamo obliko in videz vaših zob, spretno prekrijemo okrušene in obrabljene zobe ali zapolnimo reže in vdolbine.
Bonding je zelo varen postopek. Z bondingom ne poškodujemo vaših zob, ker material samo dodajamo na vaše zobe. Najboljše od vsega je, da ni nobenih svedrov ali igel. Velikokrat brušenje zob ni potrebno, zato ne potrebujemo anestezije. 
Rezultati so impresivni in povsem naravnega videza – sodobni kompozitni materiali se brezhibno zlijejo z vašimi lastnimi zobmi. Bonding je ena izmed najučinkovitejših in cenovno ugodnih kozmetičnih tehnik, ki jih ponujamo. Več... 

Pomlajevanje obraza

V široki ponudbi metod, ki so namenjene pomlajevanju obraza, je težko izbrati najbolj idealno. Cilj vsake od njih je glajenje gub, vračanje elastičnosti, regeneracija in izboljšanje celotnega videza in sestave kože, našega največjega organa. Več...

 

 

 

Za več informacij nas pokličite na 040 515 426 ali nam pišite na elektronski naslov info@drbenko.si.