O nas

You are here

Smo mlada, marljiva ekipa z veliko mero entuziazma in želje pomagati ljudem. Na strokovnem področju se redno izobražujemo tako doma kot v tujini. Le na ta način namreč lahko sledimo trendom v zobozdravstvu, kjer se tehnologija in materiali neprenehoma izpopolnjujejo. Vse našteto nam omogoča zagotavljanje najsodobnejših in inovativnih tehnik zdravljenja.

Mihaela Benko, dr. dent. med.

Po končani II. Gimnaziji v Mariboru sem študij nadaljevala na Stomatološki fakulteti Vseučilišča v Zagrebu in ga leta 2002 tudi uspešno zaključila. Po nostrifikaciji diplome v Sloveniji, sem se leta 2004 zaposlila v ZD dr. Adolfa Drolca v Mariboru, kjer sem zobozdravstveno preventivo in kurativo odraslih opravljala 8 let. Ambicija in želja po novih izzivih sta me pripeljali do odločitve, da se potegujem za koncesijo ZZZS, ki mi je bila dodeljena leta 2012, ko sem tudi krenila na samostojno pot zasebnega zobozdravstva.

 

 

Darjan Knehtl, dr. dent. med.

Po končani II. Gimnaziji v Mariboru sem študijsko pot nadaljeval na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani na Oddelku za dentalno medicino in diplomiral leta 2010. Po končanem pripravništvu sem se leta 2011 zaposlil v ZD dr. Adolfa Drolca v Mariboru, kjer sem deloval na področju zobozdravstvenega varstva otrok in mladine. V želji po novih izkušnjah sem se leta 2012 zaposlil v ZD Ptuj, kjer sem svoje znanje izpopolnjeval še na področju zobozdravstvene nege in oskrbe odraslih. V letu 2013 sem se pridružil ambiciozni ekipi Mihaele Benko, dr. dent. med., kar mi omogoča, da se, poleg osnovnega zobozdravstva intenzivneje posvečam tudi področjema, ki me najbolj zanimata, to sta nasodobnejša zobna protetika in estetika.